Welkom bij Kleine Boef baby boetiek

Home » Klantenservice » Algemene voorwaarden

Identiteit van de ondernemer

Lea Tjin-van den Hof, eigenaresse van Kleine-Boef.nl,
Haverstraat 37,
1446 CD Purmerend

Email: info@kleine-boef.nl
KvK: 69442398
Btw: NL001492114B18

BANK: NL86RABO0321942477

Prijzen

De genoemde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro`s, inclusief  verpakkingen maar exclusief verzendkosten.

Verzendkosten worden vastgesteld tijdens het afrekenen.

Bestellen

De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u via de webshop van Kleine-Boef.nl een definitieve bestelling plaatst. Bij uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging.

Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn, of de levertijd dusdanig afwijken van de aangegeven levertijd, dan stel ik u hiervan uiterlijk binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail.

Mocht  het artikel onverhoopt niet meer leverbaar/uitverkocht zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door Kleine-Boef.nl.

Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard geretourneerd.

Betalen

Het te betalen bedrag betreft het volledige aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten. De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten.

Momenteel hanteren wij slechts één betaalmogelijkheid:

- Vooraf betalen. U kunt de betaling per bank/giro overmaken op bankrekening NL86RABO0321942477 t.n.v. Kleine Boef baby boetiek met vermelding van het door u verkregen ordernummer. Na ontvangst van uw betaling worden de artikelen vervaardigd, verzonden of afgeleverd via PostNL.

Levertijd

Zodra de betaling door ons ontvangen is, zal ik  zorg dragen voor een zo snel mogelijke verzending van uw bestelling.

Mijn streven is om de bestelling binnen twee á drie werkdagen te verzenden, tenzij anders vermeld.

LET OP: Voor producten op bestelling of in overleg, gelden andere levertijden. De precieze levertijd verschilt per product.

Dit zal met u middels e-mail worden overlegd.

Verzending

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL volgens standaard verzending. Verzendkosten worden berekend volgens de tarieven van PostNL.

Uw bestelling zal met de uiterste zorg en in goede staat afgeleverd worden bij PostNL.

Verzendingen zijn ten allen tijde voor risico van de koper. Kleine-Boef.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor vertraging van levertijden door PostNL, evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending.

Aansprakelijkheid

- Voor de gevolgen van typ- en zetfouten kan Kleine-Boef.nl geen aansprakelijkheid nemen. Dit geldt eveneens voor eventuele programmeerfouten op de website.

- Omdat veel producten met de hand worden gemaakt, is het mogelijk dat een product iets afwijkt van de foto`s in de webshop. Hetzelfde geldt voor de kleuren op de foto`s in de webshop. Ook deze kunnen iets afwijken van de daadwerkelijke kleur.

-Verzendingen zijn ten allen tijde voor risico van de koper. Kleine-Boef.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor vertraging van levertijden door PostNL, evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending.

Retourneren

Voor bestellingen, welke geplaatst zijn via de webshop van Kleine-Boef.nl, geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst. Deze termijn is niet van toepassing op geleverde maatwerkproducten. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling uitsluitend geretourneerd worden indien deze:

  1. Eerst per e-mail aangemeld is bij info@kleine-boef.nl met vermelding van uw volledige naam, adresgegevens, ordernummer en het desbetreffende rekeningnummer waar het bedrag op teruggestort dient te worden.
  2. Conform onze retourinstructies verzonden wordt.
  3. Compleet & onbeschadigd is en in de originele verpakking zit.
  4. Binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd.

    Op maat gemaakt producten kunnen niet geretourneerd worden!

Retourzendingen die niet voldoen aan 1 van de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. U kunt de bestelling weer afleveren bij het postkantoor of het dichtstbijzijnde depot van PostNL in uw regio. De verzend- en afhaalkosten zijn voor rekening van de klant. Indien uw retourzending ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd wordt ontvangen door Kleine-Boef.nl, dan zullen deze kosten in mindering worden gebracht op het aankoopbedrag.

Na goedkeuring en ontvangst van de retourzending restitueren wij het aankoopbedrag op uw rekening, in ieder geval binnen 14 dagen.