Welkom bij Kleine Boef baby boetiek

Home » Klantenservice » Retourneren

Retourneren

Voor bestellingen, welke geplaatst zijn via de webshop van Kleine Boef,  geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit. Deze termijn is niet van toepassing op geleverde maatwerkproducten.

Mocht u van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, dan kan de bestelling uitsluitend geretourneerd worden indien deze:
1. Eerst per e-mail aangemeld is bij info@kleine-boef.nl met vermelding van uw volledige naam, adresgegevens, ordernummer en het desbetreffende rekeningnummer waar het bedrag op teruggestort dient te worden.
2. Conform onze retour instructies verzonden wordt.
3. Compleet & onbeschadigd is en in de originele verpakking zit.
4. Binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd.

Retourzendingen die niet voldoen aan 1 van de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. U kunt de bestelling weer afleveren bij het postkantoor of het dichtstbijzijnde depot van PostNL in uw regio. De verzend- en afhaalkosten zijn voor rekening van de klant. Indien uw retourzending ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd wordt ontvangen door Kleine Boef, dan zullen deze kosten in mindering worden gebracht op het aankoopbedrag.

Na goedkeuring en ontvangst van de retourzending restitueren wij het aankoopbedrag op uw rekening, in ieder geval binnen 14 dagen.

Uitgesloten van retour:
Producten die door Kleine Boef tot stand zijn gekomen in overeenstemming met specifieke specificaties van u als klant zijnde. Producten die voor u op maat of naar wens zijn gemaakt.

Voor meer informatie:
Indien er toch nog iets niet duidelijk is of u heeft vragen over bovenstaande voorwaarden, kunt u te allen tijde contact opnemen via info@kleine-boef.nl.